Kuula Eminemi uut albumit “REVIVAL” ja uut singlit, kus kaasas Ed Sheeran

Ja siin see siis lõpuks ongi! Vanameister Eminem andis välja oma uue ketta “REVIVAL“. Albumil on kokku 19 lugu ja teise seas teevad kaasa Ed Sheeran, Alicia Keys jpts.

Albumile eelnenud periood on endaga toonud väga palju negatiivseid arvamusi ja seda just põhiliselt tõsisema räpiskene sees. Eminem on ammu juba tõsisema räpiskene räppar ja see skene on see, mis viimastel albumitel Eminemi poole aina rohkem hoidma on hakanud. Kuidas nii? Alles ju kõik heitisid Eminemi? See oli ammu. MC vastandub praegu selgelt kaasaegsele hip-hopile oma lüürilisusega ja see on ta hip-hopi seltskondades au sisse tõstnud.

Uue plaadi eel aga on fännid pettunud. Palju on kommenteeritud albumi “valgetest popstaaridest” kubisevat tracklisti ja Eminemi rassismi teemalisi sõnavõtte albumil on mitmel pool peetud punnitatuks ja odavaks võtteks populaarsust koguda. Enne teise singli “Untouchable” ilmumist olid siiski tugevamad kuulajad veel lootusrikkad. Kui aga uus singel kukkus, kadus viimase hulga tõsipeade lootus uuelt plaadilt midagi ägedat saada. Joe Budden läks isegi nii kaugele, et ütles oma hostitud saates “Everyday Struggle” Eminemi viimase singli kohta “Rämps! Kõige halvem lugu, mis Em eales välja on andnud!”

Täna andis mees koos albumiga välja ka kolmanda singli, mis kannab nime “River” ja, kus teeb kaasa popstaar of the year Ed Sheeran.

 

 

Nüüd on käes Eminemi uue albuumi “REVIVAL” tõetund, sest plaat on väljas ja kõigile kuulamiseks. Lõpliku otsuse tema uue muusika kohta teed ikkagi sina.

 

 

Täägid: