#LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused

New year, new me! Converse alustab 2018. aastat Eestis jätkuvalt hea hooga ning paar nädalat tagasi õnnestus Hooligan Hamletil pildistada ja filmida ketsibrändi tänavuse kevadkampaania visuaalsed lahendused.

Sel korral panime Hooligan Hamleti märgi maha koos noorte ja eriti andekate modellidega, kellest tulevikus veel palju-palju kuulete! Milleniaalid (Y-põlvkond!) ruulivad jõhkralt!

Lisaks kõvadele töötundidele kondasime kogu võttepäeva kaameraga telgitagustes ringi ja toome teieni järgmisel nädalal avalikuks tuleva kampaania behind the scenes kaadrid.

Fotod on kõik pildistatud filmile (Portra 160, Portra 400) ja skännitud Fotomeistris.

Kogu töö tulemusi näeb juba lähinädalatel nii veebis kui poodides. Püsige tuunitud!

PS! Converse avas ka oma kohaliku Instagrami konto. Tšekkige välja!


#LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused
#LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused #LÄBIKLAASI: Converse Eesti 2018. aasta kevadkampaania telgitagused