Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270

Nagu ikka nende asjadega on, siis aegajalt peavad brändid uusi ketse välja andma. Noh oleks tore. Nike on aastate jooksul kurja vaeva näinud, et juurutada sisse ülemaailmne pidupäev – Air Max Day. See toimub igal aastal samal ajal ehk 26. märtsil ja selle eesmärk on ühendada ühel päeval kõik õhutehnoloogia peal hõljuvad ketsid ja nende kandjad. Ilus ju. Air Max päevast on Nike jaoks saanud ka uute Air Maxide reliisimise päev.

 

Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270

 

Selle päeva lähenedes hakkavad tossud kukkuma ja ei peatu enne kui päev kätte on jõudnud. Sellel aastal on üheks põhiteemaks kindlasti täiesti uus mudel Nike Air Max 270. Esimene versioon ilmus juba 1. veebruaril ja kuni 26. märtsini on erinevaid variante ilmumas igast ilmakaarest nii palju kui inimestel raha jätkub ja rohkemgi. AM 270 on läbi Nike ajaloo esimene lifestyle jalats, millele on integreeritud maailma muutev õhutehnoloogia. Õhkpadjad on alati olnud spordikategooria teema või spordikategooriast elustiili jalatsiks kasvanud ketsi teema. Seekord on õhk algusest peale pandud teenima täiesti tavalist normaalset inimest, kes on oma igapäeva tegemisi otsustanud veeta tossudes.

 

Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270 Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270 Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270

Fotod: Nice Kicks

270 disaini inspiratsioon tuleneb kahe klassikalise juba ammu-ammu ilmunud Air Maxi silueti liitmisest – Air Max 93 ja Air Max 180. Number “270” uue mudeli nimes tähendab 270 kraadi. Just täpselt sellises ulatuses on õhkpadi tossul nähtav. Tegemist on sealjuures ajaloolise õhkpadjaga – nimelt ei ole mitte ükski õhkpadi mitte ühegi varasema Nike ketsi peal olnud 32 mm kõrge. See on kõrgema õhkpadjaga Air Max like eveeer!

Selgelt on aru saada, et selle mudeli reliis ei ole mõeldud kõige sügavamatele ketsipeadele, vaid Nike on ehitanud jalatsi tavalisele inimesele. See omakorda tähendab seda, et esimesed Air Max 270 ei ole limiteeritud ja on kättesaadavad igalpool kõigile igal ajal. Ja see on ju ometi hea uudis! Millal esimesed Air Max 270 Eestisse jõuavad, on hetkel veel ebaselge. Kogemusele tuginedes võib eeldada, et see võib juhtuda Air Max päevaks ehk 26. märtsiks. Jääge tuunituks!

 

Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270 Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270 Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270 Ilmus täiesti uus ketsimudel Nike Air Max 270

Fotod: KITH