Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500

adidas YEEZY ei ole kaugeltki mitte lõpetanud. Miks te sellist asja üldse arvasite? Kanyel on käed-jalad tööd täis. Juba mõnda aega tagasi tõmmati käima haibimasin täiesti uue Yeezy Boost 700 “WAVE RUNNER” teemal. Kõmu tekitanud ja sotsiaalmeediat raputanud kets maksab hetkel järelturul 1400$ ringis. Seda ilmselgel põhjusel, et toodet ei ole rahvale veel päris kätte antud. Natukene siin ja natukene seal.

Selle suure haibi varjus on peaaegu märkamatult (okei, mitte päris MÄRKAMATULT) turule maandunud järgmine võsukene adidase ja Kanye koostöö perekonnast – YEEZY Desert Rat 500 “Blush”. Ma pikalt ei saanud aru, kas see toss on päris või mis värk on. Peale esimest mega-mega-limiteeritud reliisi NBA All-Star Weekendil LA-s, on suhteliselt kindel, et toss tõesti on päris. Kets surfab maailmas ülipopulaarse “koleda ketsi” laineharjal, aga on palju kantavam kui teised sama kategooria lipulaevad (Balenciaga Triple S või eelpool mainitud 700 “Wave Runner”). Kõrberott 500 hoitakse hetkel veel suhteliselt tihkelt ja konkreetset lahtist kõigile kättesaadavat reliisi silmapiiril ei ole. Vähemalt midagi sellist, millele siinkandis sõrmed taha saaks ajada. Ootame ja loodame.

 

Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500 Kanye Westi järgmine kätetöö – adidas YEEZY Desert Rat 500