Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax

Eelmise aasta mitteametliku “The Ketsiteo” auhinna pälvininud OFF WHITE ja Nike koostöö kollektsioon “The Ten” jätkab rahva hullutamist ka sellel aastal. Igaks juhuks mainin, et sellist auhinda nagu “The Ketsitegu” ei ole olemas, ma lihtsalt mõtlesin selle välja. Igatahes – värskelt Louis Vuitton meeste kollektsiooni loovjuhiks määratud Virgil Abloh, kes selle uudisega kõige muu seas moemaailma pahupidi pööranud on, tuleb järjekordse tossuga.

Virgili käsitlust Vapormaxist nägime ka 2017 aasta “The Ten” kollektsiooni koosseisus. Uus Vapormax on musta värvi keelega ja tallaosa, mis tegelikult ei ole tallaosa, vaid õhk, on uuel reliisil läbipaistev. Pisikesed uuendused muudavad selle jalatsi eelkäiaga võrreldes tagasihoidlikumaks ja sellega ka ilmselt paljudele meelepärasemaks.

Loomulikult paisatakse neid disainertosse müügile meeletult pisikestes kogustes. Hind keerleb 250€ ümbruses ja osta saab seda suuremalt jaolt ainult raffle‘ite teel nagu ikka. Kui on plaan uus Vapormax soetada, siis loosimised erinevates poodides on juba avatud, nii-et edu ja õnne sellel raskel teel.

Fotod: Nice Kicks

 

Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax Uus OFF WHITE + Nike Air Vapormax