The Weeknd andis nädalavahetusel välja uue EP “My Dear Melancholy,”

Suhteliselt selgest taevast postitas The Weeknd oma Instagrami pildi pealkirjaga “tonight”. Kõik muusiku fännid said aru, et õhtul kukub midagi, mida nad on oodanud – uus muusika. Mees pidas oma lubadusest kinni ja reliisis oma uue EP, mis kannab nime “My Dear Melancholy,”. Teos on väga melanhoolne ja käib läbi kõik muusiku suhterägastikud. Fännid on peale EP ilmumist internetis väga tuliselt vaielnud, millisele eks-tüdruksõbrale täpselt kuulub milline lugu EP-lt. The Weeknd ei ole oma pruutide osas eriti low-key olnud ja kõneainet on suhteliselt palju.

“My Dear Melancholy,” on striimitav igas endast lugupidavas striimimiskeskkonnas. Kuula ja otsusta ise, millises loos on juttu Selena Gomezest ja, millises supermodell Bella Hadidist.