Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi

Taassündi tegev Eesti suve suurim rulavõistlus ning tänavakultuurifestival Viljandi Bash tõi täna hilisõhtul avalikkuse ette oma tänavuse ruladele mõeldud võistluspargi.

Pärast aastast pausi on Viljandis toimuv festival Bash tagasi ning seda teistsugusena kui varem. 2018. aastal suunatakse sündmuse fookus rulatamisele ning Eestis esmakordselt toimub Bashil ainult ruladele suunatud võistlus selleks spetsiaalselt ehitatud võistluspargis.

Lisaks rulatamisele saab Viljandis näha tänavatel trikitavaid tõukerattureid, BMX dirt rajal sõitvaid trikirattaid, suve suurimat tänavatantsubattlet Bash Cypher ning otseloomulikult on kõik kolm päeva kohal viljandlaste kohalik VLND Burger.

Vaata fotosid, jaga oma rulatajatest sõpradele ning säti ennast 6. – 8. juulini Viljandisse, sest mõnusama hängiga rulamöllu sel suvel kogeda pole võimalik.

 

Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi Ekstreemspordi festival Viljandi Bash avalikustas tänavuse võistluspargi