Nas andis välja kauaoodatud Kanye Westi produtseeritud uue albumi

Päev, mida paljud on oodanud – uus Nas on kohal. Albumi nimeks “Nasir” ja ketta on täielikult produtseerinud Kanye West. Mees, kes on viimase paari nädalaga välja andnud 4 täispikka albumit – Pusha T “DAYTONA” produtsendi rollis, Kanye enda album “ye”, koos Kid Cudiga kokku pandud album “Kids see ghosts” ja nüüd Nasi album “Nasir”. Tegemist on järjega Nas’i 2012 aasta albumile “Life is good” ja see on tema 11. album. “Nasir” kestab kokku 7 lugu, nagu kõik Kanyega seotud viimased albumid. Albumi kujundusel on ajakirjaniku Mary Ellen Marki foto aastast 1988.

 

Nas andis välja kauaoodatud Kanye Westi produtseeritud uue albumi

 

Sarnaselt teistele 3 kettale, korraldati ka selle albumi teemaline kuulamispidu. Õnneks on meil kõigil võimalus see kuulamispidu ise korraldada ja appi tuleb Spotify.