New Balance ja END. koostöö ketsid X-90 “Dusk”

Newcastle’i juurtega UK jaemüüja END. annab koostöös legendaarse brändiga New Balance välja ketsi X-90 “Dusk”. Väljalase koosneb kahest eraldi seisvast värvikombinatsioonist – ühed heledama minekuga ja teised tumedamad. Disaini inspiratsioon tuleb taevavärvidest videviku ajal, valguse ja pimeduse vahel. Sellest ka väljalaske nimetus, eksole.

Mõlemad ketsipaarid hakkavad maksma 135 naela ja on END. veebipoes saadaval alates 30. augustist. Selleks, et neid soetada, pead osalema spetsiaalses loosis, kuhu saad ennast registreerida SIIN. Üsna tavaline praktika, kui on teada, et tossude tiraaž saab olema limiteeritud ning huviliste hulk tõenäoliselt suur.

 

New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk" New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk" New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk" New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk" New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk" New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk"New Balance ja END. koostöö ketsid  X-90 "Dusk"