Justin Timberlake’i teised signatuurtossud koostöös Air Jordaniga

Justin Timberlake’i veebruaris ilmavalgust näinud esimene koostöö Jordan Brandiga osutus väga edukaks (järelturul tossu hind hetkel 400€ kant) ning nüüd on valmis küpsetatud järg – Air Jordan III JTH “Air Higher”. Uus toss on inspireeritud Timberlake’i viimasest albumist “Man of the Woods”. Air Jordan 3 siluett on Justini läbi aegade kõige lemmikum kets ja polnud küsimustki, et koostöö peab jätkuma just selle mudeli peal.

 

Justin Timberlake'i teised signatuurtossud koostöös Air Jordaniga

 

Tossu taldade sisse on peidetud sõnum, mida Justin Timberlake tahab, et kogu maailm kuuleks. “Ükskõik, mis meil elus olemas on, kõige olulisem on ikka suhted lähedastega. Raha, kuulsus ja kõik see on tegelikult ebatähtis,” kommenteerib taldadesse raiutud sõnumit muusik ise.

 

Justin Timberlake'i teised signatuurtossud koostöös Air Jordaniga

 

Ketsi värvi- ja materjalivalik räägib sama lugu, mida album “Man of the Woods”-ki räägib. Justini uus muusika on väga suurel määral instrumentidega tehtud. Digitaalajastul väga julge ja kiiduväärt liigutus. Samamoodi oli eesmärk Timberlake’i tossudele anda see käsitöö tunne.

 

Justin Timberlake'i teised signatuurtossud koostöös Air Jordaniga Justin Timberlake'i teised signatuurtossud koostöös Air Jordaniga

 

Ketsid tulevad müügile 28. augustil.