DEW8: “Uue loo tekst on inspireeritud Georg Orwelli düstoopilisest romaanist “1984””

Värsket muusikat otse Lõuna-Eestist – siin on DEW8 uus eestikeelne track “1984”. Lugu on otsast lõpuni ehk biist kuni lõpliku failini DEW8 enda tehtud.

“Tekst on inspireeritud Georg Orwell düstoopilisest romaanist “1984” ja Veljo Tormise “Raua Needmisest””, kommenteerib pala sündimislugu artist ise. “Kirjutasin peamiselt ettekujuteldavast maailmast tulevikus, kus käib võitlus üksteise ja ellujäämise nimel, kus moraalid ei kehti. Selles pole mingit suurt õpetussõna lihtsalt puhas observatsioonist tingitud laeng, mis sai muusikana välja.”

Kui sa pole DEW8 loominguga kursis, siis soovitame ennast kindlasti kurssi viia, eriti kui sulle on meeltmööda kõik see, milles on sisu ja, mis kulgeb peavoolust eemal.

“Mulle meeldivad aeglased biidid ja kui olin selle tausta valmis saanud, siis tundsin, et peaks eesti keeles peale lugema. Viimasel ajal kõik teevad suht samasugust muusikat ja tundsin, et sooviks midagi teistsugust teha. Mõtlen ka tulevikus eestikeelse kogumiku teha. Eesmärk on kindlasti anda teistele muusikutele inspiratsiooni ning leida artiste, kellega koos muusikat teha.”

 

 

Täägid: