Eminem annab kauaoodatud intervjuu peale uue albumi “Kamikaze” ilmumist

Minu jaoks 110% tõenäosusega aasta parima albumi (või üldse mingi asja, kus on muusika peal), välja andnud Eminem keeras kogu maakera peapeale kui andis välja oma üllatusalbumi “Kamikaze”. Mees, kelle leib hip-hopis on alati olnud viha, ei ole vihane olnud juba mõnda aega, ent vähem kui aasta eest ilmunud eelmise albumi “Revival” ülimalt negatiivne tagasiside internetis läks God of rap‘ile korda ja Eminem on alati hea, kui ta on vihane. Slim Shady avaldas üllatusalbumil oma arvamust tema suhtes arvamust avaldanud inimeste teemal konkreetselt ning nimeliselt ja kirjutaja poolse kommentaarina olgu öeldud, et kõik välja toodud tegelased said “Kamikaze” peal rohkem kui asja eest. Loomulikult on plahvatusena maandunud album tekitanud tonnides diskussiooni ja õhus on palju küsimusi, millest mõndadele annab ehk vastuse pikem Eminemi intervjuu legendaarse Swayga. Slim ei ole eriline intervjuude andja, nii-et tasub kindlasti üle vaadata.