Ma ei saa üle, kui äge see Ämblikmehe animeeritud film välja näeb!

Iga kord, kui ma uut „Spider-Man: Into the Spider-Verse“ treilerit näen, jääb mu suu ammuli, sest iga järgneva videoklipiga suudetakse end ületada. Järjekorras kolmas reklaamvideo paljastab, et detsembris esilinastuva animatsiooni keskmes ei ole ainult mitte Miles Morales ja Peter Parker, vaid ka paljude teiste paralleeluniversumite Ämblikmehed (või nende vasted). Sinna hulka kuuluvad näiteks Spider-GwenSpider-Man Noir ja… pisike rääkiv põrsas Spider-Ham.

Ämblikmehe jaoks on tänavune, 2018. aasta edukas olnud. Septembrikuu alguses ilmus PlayStation 4 konsoolile hinnatud märulimäng Marvel’s Spider-Man, detsembrikuu keskel, 14. kuupäeval esilinastuv animafilm võib potentsiaalselt osutuda võrgupea seni ägedaimaks filmiks.

Skaalal 1-10 on minu hype level selline tugev 13!