MOSCHINO [tv] H&M lookbook “Collaboration is essential” by Hooligan Hamlet

H&Mi uus disainerkollektsioon valmis koostöös ikoonilise Itaalia kaubamärgiga Moschino, millesse loovjuht Jeremy Scott on alates 2013. aastast uut energiat süstinud. Kollektsioon „MOSCHINO [tv] H&M“ tuleb müügile valitud H&Mi kauplustesse ja e-poodi alates 8. novembrist.

H&Moschino kollektsioon pakatab loomingulisest vabadusest ja toorest jõust ning need on asjad, mille eest Hooligan Hamlet on alati rusikas püsti tormise mäe tipus seisnud. Seal, kus erinevad seisukohad kohtuvad, sünnivad uued vaatenurgad. Just see ongi fotoseeria “Collaboration is essential” tuum. Kopeeritud esteetikate ühiskonnas peavad loovinimesed ühinema, et sünniks midagi enneolematut.

“Collaboration is essential”
by Hooligan Hamlet

Fotograaf: Silver Mikiver
Assistendid: Felix Laasme, Anton Hmelnitski, Holden Laine
Stilist: Mari-Ly Kapp 
Stilisti abi – assistent: Katrin Aasmaa 
MUAH: Marie Mänd, Alice Raidmets
Produtsent: Metsakutsu
Modellid:
Aitäh Põhjala Tehas, H&M, Sulev Paalo

MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet

MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan HamletMOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet
MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet MOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan HamletMOSCHINO [tv] H&M lookbook "Collaboration is essential" by Hooligan Hamlet