ROM manitseb mõminaräppareid oma uues muusikavideos “TXHINE”

ROM avaldas värske muusikavideo loole “TXHINE”, mille sõnum on suunatud mõminaräpparitele, kes kõlavad ja räpivad ühtemoodi.

Tumeda hõnguga video on üles võetud öise Tallinna tänavatel ning stsenaariumiga ei hakanud ROM liigselt pead vaevama, pöörates pigem tähelepanu visuaalsele sobivusele enda viljeletava muusikaga.

“Erilist stsenaariumit selle video puhul ei olnud. Ajasin semud kokku ja ütlesin, et davai, teeme video,” rääkis ROM.

Alles eelmise aasta lõpus avaldas ROM R.A.W CREW-ga mixtape’i “Standardid” ning selle aasta suvel soolokogumiku “Rüütel”. Nüüd kuulutas ROM välja, et novembris on tulemas uus soolokogumik nimega “TXHINE EP” ja selle puhul andis välja ka uue loo ja muusikavideo, milles manitseb viimase muusikastiiliga kaasa tormajaid ehk mõminaräppareid, kes kõlavad tihtipeale äravahetamiseni sarnaselt, teiste seas saavad puid alla ka Väike Pede ja Kapabeibe.

Visuaali suurepärase tehnilise teostuse taga seisab Keit Fokin, loo lindistamise, miksimise ja masteri eest vastutab aga ROM isiklikult. Videos võib näha teiste seas kaasa tegemas ka alles aasta Soundcloud räppariks nomineeritud EUTANAA$IA’t.

 

Täägid: