Vaata: Hamlet TV stuudios on külas ilmselt suurima ketsikogu omanik Eestis

Teie ees on Hamlet TV – Hooligan Hamleti esimene katse teha arutelu saade, kus meid ei piiraks aeg, bürokraatia ega poliitiline korrektsus. Loomulikult on asjade käima lükkamine pingutus, kust ei puudu ka tagasilöögid, aga kui järgmises saates ei saaks asju paremini teha, siis ei oleks sellel tegemisel ka mõtet. Ootame igasugust konstruktiivset tagasisidet, ideid, ettepanekuid aadressil yo@hooliganhamlet.com

Esimeses saates on külas Rahul Ahluwalia, kes on suure tõenäosusega isendirikkaima ketsikogu omanik Eestis. Tema kodust võib leida ~170 paari ketse. Räägime algatuseks, kes ta on, mis on “ketsimoto”, mis on kõige olulisemad ketsid kollektsioonis ja miks ketsikultuur on üldse oluline. Etteruttavalt saame öelda, et Rahul on külas ka meie järgmises episoodis, kus jätkame ketsilainel.