YASMYN “Pay Attention” muusikavideo

Princess YASMYN on kodumaise R’n’B-muusika värske talent, kes on valmis saanud uue loo “Pay Attention“. Singli produtseeris LA’st pärit WEBBY ja miksis Eesti oma KKPalmy. YASMYN’i sõnul sünnib suur osa tema loomingust vabastiilis. Just nii tajub ta kõige paremini rütmi ja tunnetab sõnade omavahelist harmooniliselt kooskõla. Nagu ilma retseptita kokkamine – katsetab kuni on kõikide maitsetega rahul. Me igatahes oleme rahul. Kuula singlit täies mahus näiteks Spotifyst.

 

YASMYN "Pay Attention" muusikavideo

 

Me kohtleme printsesse hästi ja meie panus on üks neoon-soe-industriaalne muusikavideo ning singlikujundus. Teada on, et paljud ägedad asjad sünnivad hetke ajel ja ilma pikema ülemõtlemiseta. Nii sai pildistatud ja filmitud kogu asi pooleteise tunni jooksul improviseerides. Ja seda kõike paralleelselt kunstnik GITA moekollektsiooni “Trust No Bitch” Tallinn Fashion Weeki esitlusvideo filmimisega. Lokatsioon oli lahe ja inimesed olid ilusad, seega pidasime vajalikuks võttest võtta kõik, mis sai. Mida iganes sa teed – kui sa tunned, et nüüd on küll kõik, siis mõtle hoolikalt, mida ei ole sa veel teinud ja tee see viimane ka ära.

 

 

Pay Attention Fotoseeria

YASMYN "Pay Attention" muusikavideoYASMYN "Pay Attention" muusikavideoYASMYN "Pay Attention" muusikavideoYASMYN "Pay Attention" muusikavideoYASMYN "Pay Attention" muusikavideoYASMYN "Pay Attention" muusikavideo

Aitäh!

Aitäh teile kõigile, kes te osalesite filmimistel!

Post-Production: Hooligan Hamlet
Rec & Cut: Felariyan
Set & Lighting: Golden Line & Khmelnitsky
Photographer: Felix & Silver Mikiver

Fashion: GITA “Trust No Bitch”
Model: Sonya-Christina Tomson
Styling 1: Johanna Eenma
Styling 2: Marie-Helene Jäger
MUA 1: Piret Kaljuste
MUA 2: Marie Mänd
MUA 3: Mädleen Mustonen
MUA 4: Mari-Ly Kapp
Hair 1: German Pinelis
Hair 2: Kaja Seppel