“Smoking sinu jalgadele” Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis

Kui sa ei ole veel otsustanud, mida oma korvpalli armastavale sõbrale jõuludeks kinkida, siis see uudis on sulle. Suhteliselt spetsiifiline sõber peab olema sulle suhteliselt lähedane, sest kink ei saa olema kõige odavamate killast ega ka kõige lihtsamini ligipääsetav. Jutt muidugi kauaoodatud tossust Air Jordan 11 “Concord”, mis nägi ilmavalgust esimest korda aastal 1995, kui Michael Jordan NBAsse naases.

 

"Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis

 

Ketsi eripäraks oli sellel hetkel kindlasti silmapaistev luksuslik materjalide käsitlus, mis üle 20 aasta tagasi oli tõeline haruldus. Lisaks oli kõneaineks ka tossu üldine hele olemus, kuna kõik tiimikaaslased olid sellel ajal pakitud mustadesse tossudesse. “Smoking sinu jalgadele” on detailitäpsusega uuesti tehtud ja valmis hullutama noori 8. detsembril, 23 aastat hiljem. Kets on peale oma esmaesitlust 1995. aastal ilmunud uuesti mitmel korral, viimati oli võimalus seda endale soetada aastal 2011.

 

"Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis "Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis

 

Air Jordan 11 “Concord” on paljude poolt peetud ajaloo parimaks ketsiks ja oodata võib täitsa arvestatavat tungi. Põhinedes eelmistele sellel aastal toimunud Jordani reliisidel ja erinevates portaalides kommunikeeritud infole, võib eeldada, et “Püha Graali” tiraaž on seekord pumbatud astronoomilistesse kõrgustesse. Väidetavalt on meeste suuruses tossu toodetud 1 000 000 paari ja lisaks veel 850 000 paari naiste ja laste suurusi.

Hea uudis on see, et kets on maandumas ka Eestisse BALLZY lettidele, oodatavaks hinnaks 220€ ümbrus. Kui homme hommikul BALLZY veebipoest ketsi soetada ei õnnestu, siristas linnuke, et toss jõuab ka Sportlandi, ent teeb nädal aega hiljem ja ülimalt limiteeritud koguses.

 

 

"Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis "Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis "Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis "Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis "Smoking sinu jalgadele" Air Jordan 11 “Concord” maandub müüki ka Eestis

 

Fotod: Air Jordan, Finishline