Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus

Väga omanäolise käekirjaga kunstnik Kristel Kuslapuu on oma brändiga keeramas täiesti uut lehekülge. Siiamaani on kollektsioonid valminud stuudios nokitsedes, aga sellest hooajast meisterdab bränd tooteid erinevates Baltikumi väikevabrikutes. Hoolikalt hoitakse silma peal kasutusse minevatel kangastel ja hoitakse kätt pulsil õmblejate ja kudujate tööl.

Uus noortele suunatud Kristel Kuslapuu ongi selle kõigega seoses valmis saanud esimese ready-to-wear kollektsioon, mida Hooligan Hamleti ajakirjal on au esmaesitleda. Pusade ja särkide kujundused valmisid koostöös noorte kunstnike Norman Orro ja Ando Naulaineniga. “Seda liini tahaks kindlasti jätkata, et kaasata noori huvitavaid Eesti kunstnikke,” kommenteeris Kristel. Uue kollektsiooni lookbook näeb ilmavalgust esimest korda ja see on pildistatud Rootsis ning fotograafiks Tony Ottosson.

Kristel Kuslapuu koduleht: www.kkuslapuu.com
Kristel Kuslapuu Instagram: @kristelkuslapuu

 

Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus
Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus Hamleti eksklusiiv! Kristel Kuslapuu ready-to-wear kollektsiooni lookbooki esmaesitlus