I Wear* Experiment andis välja uue albumi “Jupiterz”

Täna ilmus uus album elektro-pop triolt I Wear* Experiment. Kauamängiv kannab nime “Jupiterz” ning on nüüd saadaval 311.ee veebipoes, hästivarustatud muusikakauplustes ja kõikides digikanalites.

Plaat on tervenisti salvestatud bändiliikmete endi poolt ning inspireeritud suuresti Aasias ja Euroopas tuuritamisest. “Oleme tuuritades õppinud, et inimesed, vaatamata rahvusest, on ikka inimesed, kes tahavad suures plaanis samu asju ja jagavad ühtseid väärtusi ja muresid,” räägib bändi trummar Mikk Simson.

 

I Wear* Experiment andis välja uue albumi "Jupiterz"

 

“Oleme saanud tunda, et maailm on väike, et elu Eestis on väga hea ja et rohi ei ole kunagi “teisel pool” rohelisem,” järkab Mikk. “Bändina oleme kindlasti õppinud kannatlikkust teineteise ja võõraste suhtes. Samuti oleme leidnud palju uusi sõpru, tuttavaid ja mõttekaaslasi.” Kitarrist Hando Jaksi lisab: “Kindlasti on selline tuuritamise kogemus muutnud meid paremaks live-bändiks. Kuna kontserte on olnud kõikvõimalikes oludes ja keset live tekkis alatasa ootamatuid olukordi, siis nüüd oskame neid olukordi palju külmema närviga lahendada.”

 

 

Uut albumit esitleb I Wear* Experiment 2. veebruaril Kultuurikatlas toimuval Intsikurmu Talifestivalil, kus astutakse üles peaesinejana. “Intsikurmu Talifestivalile järgneb Eesti tuur, mille käigus jõuame linnadesse, kus me pole varem avalikult esinenud. Suvel esineme erinevatel Euroopa festivalidel ja sügisel läheme taas Aasiasse tuurile. Isiklikult olen väga elevil, et saaks hakata juba uue materjaliga tegelema,” sõnab Mikk Simson.

Täna anti välja ka video värskeimale singlile “Almere”. Video režissööriks on Martin Randalu.