Grinks andis välja uue albumi “Rubicon” ja asi on tõsine

Ma arvan, et nüüd on aeg lõpetada Grinksi tutvustamine läbi Hanf Kungi. Grinks on räppar, kes liigub vägagi iseseisvalt ja asi on faking tõsine, nalja ei ole. Situatsioon on surmtõsine ja nalja ei ole nagu oleks aastavahetus ja sa vaataksid telekast mingit naljakat aastavahetuse programmi. MC on välja andnud täiesti uue albumi nimega “Rubicon”, kus on kokku 15 lugu ja see on kuulatav kõikides endast lugupidavates muusikakuulamise keskkondades nagu näiteks Apple Music.

 

 

Mul isiklikult on muidugi kahju, et album on välja antud aastavahetusel ehk turunduslikus mõttes kõige ebasobivamal ajal – 2018 muusika-aasta on detsembri keskel lukku löödud ja 2019. aasta detsembris on tänapäeva inimese 6-sekundiline haugi mälu sellised reliisid unustanud ja selle väitega ma solvan väga tugevalt hauge. Minu lootus selleks aastaks on, et Grinks korraldab aasta jooksul mingi mega PR-stundi ja siis Reporter teeb sellest reportaaži ja siis pannakse lugu “EKRE koosolek” Raporteri ilmateate tunnuslooks ja me kõik saame selle albumi 2020. aastal parimaks räpialbumiks kroonida. Sest nii see muusikategemine käib, tussid.

 

 

Kui nüüd natukene tõsisemat juttu rääkida, siis Grinks on uuelt albumilt “Rubicon” välja andnud ka juba kaks muusikavideot, milles tugevalt mängus hiljuti Hamleti poolt intervjueeritud DEW8 käsi. Videod ei ole ainuke koht, kus selle mastermindi käsi mängus on – lisaks visuaalile on mees võlutolmu peale raputanud ka muusikale, mida kettalt leida võib.

Kokkuvõttes on Eesti räppi rikastatud üle mõne aja lõpuks ühe korraliku, tõsiseltvõetava albumiga ja selle eest oleme kõik Grinksile tänu võlgu. Kui teda kuskil näete, siis tehke talle välja YABIIISH!

 

 

Täägid: