Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

Ayyyy, ridi-radi-ralla, kevad tuleb varsti, šalla-lalla! Kelly Sildaru sai suuskadega maailmameistriks, lumi on igalpool kurguni, aga ametliku kevade alguseni on jäänud hädised 5 nädalat. See omakorda tähendab seda, et on aeg kevadeks jalavarje otsima hakata. Õnneks oleme olemas meie, kes teid sellel keerulisel teel aitab. Käisime jälle Nike esinduskaupluses vaatamas, mis valikus on ja siin on meie TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust.

 

01. Nike Air Force 1 Utility Mid

Su mõtted on juba kevades, aga jalad veel päris mitte? Siin on tutikas ketsimudel just sinule – värvid lubavad päikest, aga tegumood hülgab lörtsi ja vett. Air Force 1 on niikuinii mudel, millega ei saa eriti pange panna. Kõnealune poolkõrge Utility Mid versioon sellest on täielik maiuspala nii ketsipeadele, kui täitsa normaalsetele inimestele. Näiteks Nike enda globaalses veebipoes on kuum mudel juba ammu läbi müüdud.

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

02. Nike Air Max 270

Air Max 270 on hetkel kõige uuem õhkpadja tehnoloogiat kasutav Maxide suguvõsa liige. Võsa, mille alustala on siis teadagi palavalt armatatud Air Max 1, eksju. Oma 1987. aastal ilmunud algupärase venna/õega võrreldes on 2018. aastal ilmavalgust näinud 270-el kanna osas märkimisväärselt suurem õhuga täidetud padi, mis defineerib kogu disaini. Piisav, et silma jääda, piisav, et mitte tähelepanu lunijana mõjuda. Antud värvigamma sobib muidugi kõikidele üritustele KUMUst Hallini ja tagasi. Kuuluta kevadet tagasihoidlikult.

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

03. Nike Air Max 90

Vana hea Air Max 90. Selle ketsiga sobid osside seltskonda Circle K parklasse ja hip-hop festivalile Elvas. Kõik on omad. Kevadine natuke edevam värvigamma garanteerib ka vastassugupoole seas skoorimisvõimaluse. Ma ei näe põhjust, miks sa ei peaks seda retrohõngulist jalavarju endale orgunnima. You shook?

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

04. WMNS Nike Air Force 1 Jester

Südametesilmadega emotikon korda kolm. Eesti Laulu olete jälginud? Seal on kõik heledate juustega tüdrukud riides täpselt samasuguses värvi kombinatsioonis nagu see kurguni stiilne Air Force 1. Miks nad ei peakski olema, nude ja pastell on ju teema! Lisaks popile värvipaletile on kõnealuse isendi disain muidugi uputatud põnevatesse detailidesse, mis tükimaks ajaks avastamisrõõmu tagavad.

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

05. WMNS Nike VaporMax

Kui mina ütlen “ke”, siis sina ütled “vad”! See tulikuum VaporMax on mõeldud natuke julgemale ketsiarmastajale. Air Force 1 on jalats, mille igaüks välja kannab. See spordijalatsi tipptehnoloogia vajab natuke rohkem südant ja oskusi. Kui sa siin portaalis praegu seda teksti loed, siis sul on see süda ja oskus olemas, sa pead lihtsalt seda kõike kasutama.  Kets on südatlõhestavalt ilus ja sina selles oled täiesti võrratu. Usalda oma sisetunnet. Kui julguse kokku korjad, pane Instagrammi pilt üles ja alla hashtag #hooligangirlsinsneakers, et me su üles leiaks muidugi.

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

06. WMNS Nike Air Max 270

Üks rõõmsamaid värvivalikuid, mis me riiulist leidsime. See naistele mõeldud Air Max 270 näitab, et sinus põleb sees leek, mida ei kustuta ükski negatiivne kommentaar, ükski takistus su teel, ükski ebaõnnestumine. Täielik powerwoman kets, noh. Mis sa enam jokutad, ega see toss üksi maailma muuda, ikka sinuga koos. Jiihaa, sammud Nike poe suunas, 3,4.

 

Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust Hamleti soovitus: TOP 6 esimesed värvilised kevadekuulutajad Nike valikust

 

Fotod: @hooliganhamlet
Ketsid on saadaval Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuse 1. korrusel või Viru keskuses 1. korrusel.