Kauaoodatud Air Jordan 6 “Infrared” tuleb müüki ka Eestis

Kui kaua me oleme seda oodanud? Ma tean täpselt kui kaua – liiga kaua! Air Jordan 6 “Black/Infrared” OG – üks armastatumaid siluette ja värvigammasid on lõpuks uuesti ilmumas ja seekorda originaali Nike Air brändinguga ketsi kannal. Esimest korda nägi see mudel ilmavalgust aastal 1991. Täpselt samas vormis ilmus toss viimati täpselt 19 aastat tagasi. Neile, kes matemaatikas vähe nõrgemad, siis aastal 2000. Jumpmani sümboliga oleme sama mudelit ja värvi kombinatsiooni näinud veel täpselt 3 korda ja viimati aastal 2014. Nüüd, 5 aastat hiljem oleme uuesti sõrmede vahele saamas selle päris-päris originaali set-up‘i.

Hea uudis on see, et saame selle ketsi endale soetada ilma suurema postikuluta, sest toss maandub müüki juba 16. veebruaril BALLZY täiesti uude ketsipoodi Rocca al Mare keskuses. Lisaks peaks toss saadaval olema ka Ülemiste keskuse Sportlandis. Hinnaks võib eeldada midagi 180€ ümbruses. Näeme laupäeval sneakerheads meet-up üritusel!

Päisefoto: 43einhalb
Fotogalerii: Justin Bridges / KITH

Kauaoodatud Air Jordan 6 "Infrared" tuleb müüki ka Eestis Kauaoodatud Air Jordan 6 "Infrared" tuleb müüki ka Eestis Kauaoodatud Air Jordan 6 "Infrared" tuleb müüki ka Eestis Kauaoodatud Air Jordan 6 "Infrared" tuleb müüki ka Eestis Kauaoodatud Air Jordan 6 "Infrared" tuleb müüki ka Eestis