Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses

Eestimaa, meiega on kõik korras! Lõpuks. Tallinnasse on maandunud BALLZY täieõiguslik sneakerstore ja sedapuhku avati uksed Rocca al Mare kaubanduskeskuses kohe keskmise sissepääsu juures.

Selle kõigega seoses on paslik üks korralikum pralle maha pidada ja juba laupäeval, 16. veebruaril kell 13.00 päeval toimubki BALLZY ketsipoe avamine X Sneakerheads meet-up ehk suurem kogunemine, kus mängib muusikat dj Jaan Jaago ja temperatuuri hoiab üleval host Genka. Kohapeal toimuvad erinevad quiz’id, kus tossupead saavad oma teadmised proovile panna ja loomulikult loositakse ka ketse välja.

 

Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses

 

Lisaks sellele kohalikule peole toimub samal ajal Ameerikas aasta oodatuim korvpalli nädalavahetus NBA All-Star Weekend, millega seoses kukub BALLZY ketsipoe avamisürituse päeval hunnik vägagi oodatud reliise. Kindlasti on uue ketsipoe lettidel laupäeval saadaval Air Jordan 6 “Infrared”, Air Jordan 1 “Turbo Green”, Air Jordan 1 “Hyper Crimson” ja tõelistele ketsipeadele on oodata ka grandioosseid üllatusi!

 

Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses Uue tossupoe BALLZY avamisüritus Rocca al Mare keskuses

 

Kokkuvõttes on see üritus, mida sa ei saa maha magada. Tuleb huvitav pärastlõuna, nii-et vali kapist oma kõige retsim toss välja, viska jalga ja näeme Rocca al Mare keskuses juba laupäeval. Täpsem info ürituse ja võimalike reliiside kohta ürituse Facebooki lehel ja hoia silma peal ka Ballzy Instagramil.

Täägid: