adidas ja Beyonce alustasid suurejoonelist koostööd

1. aprill ei olnud adidase fännidele lihtne, sest brändi poolt sotsiaalmeediasse laetud tekst “A new beginning. More on 4.4.”, mille kõrval kollane pilt kolme triibuga, viis une nii mõnelgi neist. 4. aprillil leidis suurem spekuleerimise saaga õnneks lahenduse ja adidas kuulutas välja, et alustatakse suuremat koostööd laulja Beyonce ja tema riidebrändi Ivy Park‘iga. Queen B lisandub väärikasse nimekirja juba olemasolevate adidase koostööpartnerite kõrvale, kus loomulikult esinumber Kanye West, lisaks Pharrell, Kylie ja Kendall Jenner, Pusha T jpt.

 

 

Lüke on loomulikult hoomamatult suur, sest juba on selge, et koostöö ei piirdu kampaanianäoks olemisega ning adidase olemasolevate toodete uuendamisega, vaid sarnaselt Kanye Westi ja YEEZY brändiga, lükatakse veerema suurem pall, millel emamesilase brändi Ivy Park logo ja sealt lumepallist leiame lisaks täielikult Beyonce loovjuhtitud jalatsitele ka riided ja muu elustiili juurde kuuluva.

Saab olema huvitav jälgida, kuidas Beyonce hakkama saab, sest uus situatsioon ei ole lihtne. Abikaasa Jay Z astus hiljuti Puma ridadesse. Kuidas olla õhtul kodus söögilaua taga ühe suurima konkurendiga? Adidase viimaste aastate uue hingamise eest vastutab suuresti Kanye, kellega B’l pidevalt tülid õhus ringlevad ja, kelle poliitilised vaated ei klapi emamesilase omadega absoluutselt. Kuidas olla koosolekul vait ja mitte töökaaslast sinna saata, kuhu tahaks? Pidevalt on kolme triibuga kaetud Kanye abikaasa Kim Kardashian, kellega Beyonce väidetavalt üldse läbi ei saa. Kuidas moeshowl esireas kõrvuti naeratada? Rääkimata sellest, et kui kedagi üldse suurtest lauljatest kingade ja kontsadega siduda, oleks see Beyonce. Kuidas tossud sinna kuhugi mahuvad? Palju küsimusi, millele teab vastust ainult aeg.

 

adidas ja Beyonce alustasid suurejoonelist koostööd

 

Mõndade adidase fännide jaoks on koostöö ka loomulikult suur pettumus, sest Beyonce ei kõneta ammu enam noori ja ägedaid. Adidast sellised niši nokitsemised ei huvita. Beyonce ei ole ketsipeadele ja limiteeritud tossupaari huvilistele pisike tiraaž moebutiigi riiulil. Beyonce on peavool ja potentsiaalsed uued kliendid. Koostöö Beyonce’iga räägib täiesti uute inimestega täiesti uutes kõrgustes. B on ju teatavasti ka poliitiliselt väga aktiivne ja Ameerika siseneb tasapisi presidendi valimise järjekordsesse tralli. Loomulikult üleni adidasesse riietatud superstaar esitamas liberaalseid seisukohti ja sõnumeid on globaalsele brändile pigem hea.

Igatahes oleme valmis ja ootame, mis Beyonce, Ivy Park ja adidas meile lähitulevikus uut pakuvad.

Foto: Beyoncé