Uus kollektiiv Kangelased on siin, et Eesti rahvale midagi päriselt öelda

Mäletad neid aegu, kui muusikal oli sõnum? Hakkab vaikselt tuhmuma jah, ma tean. Muusikaline kollektiiv Kangelased tahab meile sõnumi olulisust meelde tuletada uue looga “Nafta”. Ja nad teevad seda korraliku rusikaga alakõhtu. Muusikud kollektiivi taga ei ole mingid eile sündinud tegelased ning tegutsevad erinevate muusikaliste projektide taga juba pikka aega. Kui sa pole neist kuulnud, siis kirjuta otsingusse näiteks Sten-Olle Moldau ja vaata mitu vastet saad.

Eraldi taandrida vajab aga loole meisterdatud muusikavideo. Asja ajab eriti huvitavaks fakt, et eepilise muusikavideo autoriteks on muusikud ise. Kõlab nagu üks populaarne kodumaine räppar, kelle videod maailmas laineid löövad. Operaatori- ja monteerijatöö tegi ära Madis Reimund.

Õpi see pumba tants selgeks ja tasapisi saab maailmast parem koht, kus elada.