Intervjuu – villemdrillem: “Olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks.”

Eestis üha rohkem populaarsust koguva, niinimetatud “lemberäpi”, üks lipulaevu, 18-aastane villemdrillem, on samuti suur streetwear’i ja ketsikultuuri kirglik austaja. Otsustasime need kaks aspekti ühendada üheks intervjuuks, kus tuleb juttu nii headest kontsertidest, mõjutajatest kui ka sellest, miks Villemile meeldivad just Balenciaga Triple S’id.

Proovi lühidalt kokku võtta, kes on villemdrillem? villemdrillem on täiesti tavaline poiss, kellele meeldib aeg-ajalt muusikat teha.

 

 

Kuidas jõudsid sa muusika tegemiseni? Kõik algas klassivendadega tehtud naljaprojektist, kuid ajapikku vajus see kuidagi ära. Mulle väga meeldis muusikamaailm ning kõik see, mis ühe laulu loomisega kaasas käib ning otsustasin oma rada jätkata. Sellel ajal tutvusingi lil nil’i ja boipepperoniga. Viimasega oleme nüüd mitte-ametlik dünaamiline duo.

 

Intervjuu – villemdrillem: "Olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks."

 

Kes on su loomingut enim mõjutanud? Arvan, et üldiselt Eesti Soundcloudimaastik ning välismaalt on kindlalt mõjutanud mind Ugly God, kuigi teda oluliselt palju ma ei kuula. Suurteks mõjutajateks on ka mu sõbrad ja perekond.

 

Oled saavutanud üsna kõrge lennu üpris lühikese ajaga. Mis sa arvad, millest see tingitud on? Miks just sina? Mis inimestele su muusika juures meeldib? Usun, et olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks. Miks just mina? Keegi pidi ju olema. Arvan, et inimestele meeldib mu muusika, sest sellega saab samastuda ning tekitab inimestes hea tunde.

 

Millised kontserdid on sulle kõige rohkem meelde jäänud? Mis teeb sinu jaoks heast esinemisest hea esinemise? Arvan, et esimene klubi-live eelmise aasta novembris ning esimene Tartu live on olnud kõige meeldejäävamad. Tartusse minek, kogu see roadtrip ja fakt, et esined teises linnas. Pisikene samm, aga sel hetkel tundus see minu jaoks väga suure asjana. Esinemise teeb heaks õhkkond, mida on saalis tunda ning kuidas rahvas kaasa hype’b. No rets feeling, kui kogu saal sinu sõnu laulab ju.

 

Intervjuu – villemdrillem: "Olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks."

 

Kust saad sa ideid oma laulude jaoks? Kust ammutad inspiratsiooni? Seda on palju küsitud ning vastus jääb endiselt samaks. Elust enesest ning endaga toimunud asjadest – lihtsatest asjadest on lihtne rääkida.

 

Millal ja kuidas sai alguse su kirg streetwear’i ja ketside vastu? Arvan, et see pisik oli mul juba ammu sees, aga oma esimese päris streetwear ostu tegin 2017. aasta oktoobris. Mäletan seda nii täpselt, sest ma olin väga kaua seda kotti omale tahtnud ning ühes New York’i resell poes lõpuks leidsin selle. New York’ist tuli ka suurem armastus ketside vastu.

 

Intervjuu – villemdrillem: "Olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks."

 

Kust sa peamiselt endale riideid soetad? Eks esimene prioriteet oleks saada asju droppidest, aga rohkem tuleb ette, et soetan endale midagi mõnelt resell leheküljelt (StockX, Grailed, Depop). Mul on ka üks sõber, kes on väga kibe käsi streetwear’is ning kasutan teda oma riiete plug’ina.

 

5 (sinu jaoks) kõige väärtuslikumat eset su riidekapis?

  1. Tavalised mustad chinod – ainult neid kannangi.
  2. Balenciaga Triple S’id – nendega saan ma varvastel seista.
  3. Alyx’i rollercoaster belt – kannan seda pea iga oma outfit’iga.
  4. Alyx chest rig – kõige mugavam asi üldseee.
  5. Supreme bokserid – essentials!

 

Lemmikbränd? Millised brändid on sulle Eesti moemaastikul silma hakanud? Ühte lemmikut on raske välja tuua. Valetaksin, kui ei ütleks, et üks neist on Supreme. Pean välja tooma kindlasti ka Balenciaga ja Alyx’i. Eestis teevad kindlasti head asja Racer Worldwide ja Aberral. Toetagem kodumaist!

 

Intervjuu – villemdrillem: "Olin õigel ajal õiges kohas ning nii see läks."

 

Mis tulevik toob? Tahaks välja lasta uut ja head muusikat ning kindlasti on tulemas veel esinemisi. Mais on plaanis esimest korda ka Pärnus live’i anda. Viimase asjana tahaks realiseerida ka enda ühe pisema unistuse – merchHoidkem silmad-kõrvad lahti!

–––––––––

villemdrillem Instagramis – @villemdrillem
villemdrillem Spotifys – villemdrillem
villemdrillem Soundcloudis – villemdrillem

Täägid: