MängudeÖÖ korraldajad tegid järjekordse räpivideo ja see on mõnusalt vanakoolikas!

Eesti üks kõige coolim videomänguüritus MängudeÖÖ teeb sel kevadel midagi ootamatut – naaseb juurte juurde! See tähendab, et toimumiskohaks on Kino Sõprus ja et suureks turniiriks on Mortal Kombat. Aga mis kõige tähtsam, tagasi on ka räpp!

Just tollest eelnimetatud mängust inspireerituna sündis pala “VANAKOOLTALITY”, kus Kapten Fantastiline Nelik (kes ka biidi kokku klopsis) ja ruut paugutavad üksteise võidu kibedaid riime. Muusikavideo visuaalse keele eest vastutab Andri Allas, kelle resümees ilutsevad muuseas üks väga kuum twerkivideo ja Sotsiaalministeeriumi noorte tugisüsteemi kampaaniaklipp (kus astuvad üles Pavel ja Azma).

MängudeÖÖ toimub juba sel reedel, 26. aprillil. Uksed avatakse kell 22. Täpsem info Facebookis, pileti võid soetada aga juba praegu Ticketeri vahendusel.