Air Jordan 4 “Bred” on tagasi üle 7 aasta

Ilmselt üks ikoonilisemaid jalatseid, mida see Universum näinud on. Tinker Hatfield disainis, Michael Jordan kirjutas need suurte tähtedega ketsiajalooraamatusse viskega 1989. aasta NBA Playoff’ides Cleveland Cavaliersi vastu ja sellel aastal tähistab Air Jordan 4 oma 30. juubelit. Viimati ilmus toss 2012. aastal, aga siis oli neil puudu väga oluline disainielement, mis 1989. aasta versiooni suurelt kaunistas – Nike Air logo kannal. Nüüd on ka see element tagasi ning esimeste arvustuste põhjal väga õnnestunud tossu peal. Lisaks tuleb toss uusversioon esimest korda nö originaalkarbis, mille sarnast nähti viimati 1989. aastal.

Air Jordan 4 “Bred” ilmub 4. mail hinnaga umbes 200€ ja esialgse info põhjal ei ole tegemist nii suure tiraažga nagu viimaseid suuri Jordan Brandi reliise vaadates võiks eeldada. See tähendab ainult ühte – krahma need nii ruttu, kui sa suudad.

Päisefoto: Solebox / Galerii: Rob Mata (Nice Kicks)

 

Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta Air Jordan 4 "Bred" on tagasi üle 7 aasta

Täägid: