Nädalavahetusel toimub Soome suurim ketsifestar Sneaker Bash 2019

See ei olnud kaua aega tagasi, kui leidis aset Soome esimene suurem ketsiüritus Sneaker Bash 2017, millest ka meie ajakiri põgusa ülevaate tegi. Fast-forward ja oleme aastas 2019, mil hiilib ligi juba kolmas Sneaker Bash. Suurem, värskem ja veel olulisem ketsiarmastajate kogunemine toimub juba laupäeval, 4. mail Helsingis.

Paljud ilmselt ei kujuta ette, milline näeb välja üritus, kus on inimesed, kes on sinna kokku tulnud sellepärast, et neil on jalas tossud. Üldiselt on häng nagu häng ikka – hea vibe, hea muusika ja hea meelelahutus. Neile, kes sellist olukorda visualiseerida ei suuda, soovitame üle vaadata Sneaker Bash 2018 aftermovie. Täpselt selline imeloom see ongi.

 

 

Ürituse raames toimub laval 2 suuremat ketsikultuuriteemalist arutelu paneeli. Loomulikult ei puudu ketsiviktoriin, kus osalised saavad tosse ära arvata kinni seotud silmadega. Auhinnad on muidugi õige magusad – VIP sneakerquiz‘i võitnud osaleja läheb koju ühe PS4 mängukonsooli võrra rikkamana ja üldise quiz’i auhinnaks on Los Angelese päritolu loovkollektiivi Surgeon Studios custom-meisterdatud eksklusiivsed jalavarjud. Lisaks astub üles kohalik räppar IBE.

 

 

Lisaks on kohal COLLONIL ketsipuhastusjaam, ketsi isikupärastamise huvilistele QueenOfCustoms ala ja VANS tatoveerimise nurk. Kui võtad kaasa oma pusa, saab kohapeal Snaker Bashi teemalisi disaine pusa peale trükkida. Kui juhtumisi riideid kaasas ei ole, siis Soome kohalik streetwearbränd Kheino West aitab hädast välja.

Eriti oodatud osa selliste ürituse puhul on ekslusiivreliisid, ehk siis tooted, mis ainult Sneaker Bashil saadaval on või spetsiaalselt selle ürituse raames ilmuvad. Kohapeal on siis enne kõiki teisi võimalik küüned taha ajada Fila Dragsteritele. Eriti limiteeritud Mitchell & Ness Jordan kuldne jersey, mille ametlik Euroopa reliis leiab aset just Sneaker Bashil. Eksklusiivselt on võimalik ennast kirja panna Puma Cell Alie reliisi järjekorda, toss ilmub füüsiliselt mai lõpus. Inglismaa streetwear bränd J.Parre annab välja Championi hoody ja pool-lukuga pusa.

 

Nädalavahetusel toimub Soome suurim ketsifestar Sneaker Bash 2019 Nädalavahetusel toimub Soome suurim ketsifestar Sneaker Bash 2019 Nädalavahetusel toimub Soome suurim ketsifestar Sneaker Bash 2019

 

Ketsimöll tuleb tuus ja korraldajad ootavad üritusele 2000-pealist rahvamassi. Kui sul on laupäev vaba, siis täpsem info ürituse kohta Sneaker Bashi Facebookis. Vaata üle ka kodulehekülg sneakerbash.com

Täägid: