Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

Mai on siin, et mitte jääda. See tähendab, et nende jaoks, kellel ketsikapp veel tühi, on käes viimane aeg varusid täiendada. Loomulikult on ketsimaailm värviline ja uute mudelite keskel orienteerumine on sama lihtne, kui 8. hooajast “Game of Thrones”-i vaatama hakata – mitte midagi ei saa aru. Meil on väljakujunenud selline sisult täitsa asjalik seeriapostitus, kus me käime Nike esinduspoes Ülemiste keskuses, vaatame valiku üle ja paneme siia artiklisse kokku oma isiklikud lemmikud. Äkki kellelegi on sellest mingit kasu. Seekord võlusid meie südame need 6 tossupaari.

 

Nike React Element 55 Premium

Selle kevade kõige kuumem jalats! Ja sa saad aru, kui kuum see peab olema, et ma olen nõus selle kirjelduses kasutama sõna “kuum”. See toss on eelmisel aastal ketsimaailma raputanud mudeli React Element 87 normaalsetele inimestele kasutuskõlblikuks tuunitud versioon. Number 55 tuleb maailma kõige peegeldavama loodusliku materjali tseesiumi numbrist keemia perioodilisustabelis – aatominumber 55. Tossu mugavus seisab püsti Nike poolt välja arendatud pehme react materjali peal, mida on täis ka paljud uued Nike jooksujalatsid. React Element 55 on kindlasti üks mugavamaid trendiketse, mida praegu soetada saab.

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

WMNS Nike Blazer Low LXX

Ilus klassikaline siluett nendele, kes ei taha, et tossud teiste inimeste peale karjuksid. Blazer on minimalistliku disainiga ülimalt hea igapäeva kets. Kõnealuse mudel on üleni nahast, mis on Eesti suveilmasid arvestades väga tark valik. Ja kui hästi see gum toonis tald selle roosaga klapib?

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

WMNS Nike Air Force 1 ’07 SE

Nii palju kui ma neid soovitusartikleid siin kirjutanud olen, ei mäleta kordagi, et oleksin mööda pääsenud Air Force 1 kajastamisest. See lihtsalt on nii hea all-around jalats kõigile. Seekordne põnevate elementidega kaetud Air Force on edev ja märkamatuks ei jää. Tossudisainis on õrnalt tunda ka Off-White’i signatuur “DIY” disainikeele mõjutusi.

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

Nike Air Max 95

See on mumble-räppari kohustusliku varustuse üks element. Ma väga täpselt ei tea, mis sinna veel kuulub, aga see konkreetne Air Max 95 on tõenäoliselt selle alustala. Samas see sobib ka nendele, kes Soundcloudi räpiga ei tegele, aga pole maha matnud unistust sellega kunagi tegelema hakata. Kuskilt tuleb alustada ja, miks mitte oma teekond Eesti Spotify tippudesse tallata just selle ebamõistlikult värvilise  tossuga, sest millal viimati mõistlikkusega suuri tegusid tehti?

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

WMNS Air Max Dia

Veel üks asjalik hinna, kvaliteedi ja disaini suhtega toss Nike valikus – Air Max Dia. Jalale sõbralik legendaarne õhkpadjatehnoloogia, pisikesed värvi aktsendid koos lihtsate vormidega. See toss oleks nagu eestlasele mõeldes tehtud.

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

Nike Air Max 720

Kõik on vahel väsinud nendest tavalistest musta-valge-halliga tossudest, mida terve elu oleme kandnud. Sa ei ole mingi paabulind, aga vahel harva tahaks lihtsalt, et kulmud tõuseks, kui sa ruumi sisened. Kõige olulisem Air Max sellel aastal on vaieldamatult kõige uuem Air Max 720 ja leidsime riiulilt selle UFO vaibiga versiooni. Tumedates toonides ehk siis jääd siiski eestlaste seas aktsepteerituks, aga samas ei jää kellelgi märkamatuks, kui hästi sa 2019. aasta tossutrende tead. Saad nukke nii MyFitnessi riietusruumis, kui ka Katrin Aasmaa workshopil.

Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust Hamleti soovitus: TOP 6 bängerit Nike esinduspoe maikuu valikust

 

Kõik tossud on saadaval Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuse 1. korrusel.