Pärnu vanakooli räpp elab! EPT andis välja teise mixtape’i

Kui väga maailmasse süveneda ei viitsi, siis võib ekslikult jääda mulje, et peale sellise nunnu uuekooli tilu-lilu ei tehtagi siin Eestis enam mingit muud muusikat. Õnneks EPT on siin, et tõestada vastupidist. Pärnu räpipunt andis välja uue mixtape’i “Sounds From The Pärnu Underground”. Nagu autorid ise ütlevad, siis “ketas on täis kompromissitut vanakooli”. Üks vähestest meie artiklitest, kus sõna “ketas” ka sisuliselt korrektne on, sest album on päriselt ka saadaval füüsilisel kujul. SFTPU sisaldab endas kokku 16 lugu, kus teiste seas teeb näiteks kahes loos kaasa Fast K. Plaati saab osta EPT käest otse näiteks nende sotsiaalmeediakanalites.

 

 

EPT – “Sounds From The Pärnu Underground” tracklist

01. Katku Ootel
02. Saatuseplaka
03. Bombashow
04. Onelove
05. Skit1
06. BOB
07. Diagnoos
08. Tõsipead
09. Vaikselt Ja Kaua (ft. Fantoom)
10. Jäljed Maha
11. Chioll (ft. Fast K)
12. Sounds From The Pärnu Underground Skit
13. Meistriklass (ft. J3N)
14. Mauxiskitplaka
15. Angry Birds (ft. Fast K)
16. Fake Ja Vale

EPT Facebook
EPT Instagram
EPT Soundcloud