LÄBIKLAASI: Manipulated Mindz – Tasub meelde jätta muusikavideo

Ei olnud see üldse kaua aega tagasi, kui produtsent Otto Suits kutsus mind oma pundi Manipulated Mindz verivärske loo “Tasub meelde jätta” videovõtetele. Ei, mitte räppimise pärast. Ikka sellepärast, et minu buumer (vt Instagramis @yungbimmer) saaks oma influenceri kohustusi jätkata järgmise räpivideo rekvisiidina. Ja tulemus sai Otto ja Karel Lauri loova käe all tõeliselt magus.

 

 

Oli mõnus päikesepaisteline ilm, üks esimesi sellel aastal. Kohtusime Keila rongijaamas. Mitte sellepärast, et teeks ägedaid kaadreid suvalises kohas, vaid sellepärast, et just selles pisikeses linnas on selle loo juured. Sandrakese kaupluse esine, Keila korvpalliplats – kõik kohad, mis ühel või teisel moel 2019. aastaks selle looni viisid. Viskasime palli, filosofeerisime suurtel teemadel. Sõbrad, kevadine päike, korvpall ja sügavamate arutelude kooslus manas üsna intensiivselt silma ette minu enda lapsepõlve, kus käisin oma pundiga sarnaseid radu Pelgulinnas. Põnev, kuidas erinevad inimesed erinevates keskkondades leiavad samad väljundid. See on mingil määral nagu tõestus, et inimene ei alusta täiesti puhtalt lehelt, vaid meisse on kodeeritud mingi saatus, mida olenemata võimalustest, ümbruskonnast, perekonnast hakkame ellu viima. Keegi New Yorkis, keegi Berliinis, keegi Keilas. Tasub meelde jätta.