Mina ja The Boys ehk kuidas Amazon toob ekraanile kutid, kes superkangelastele pasunasse kütavad

Kujuta ette maailma, kus superkangelased on päris asi, aga nad on enda kuulsusest ja neile langevast imetlusest niivõrd lummatud, et valdav enamus neist on kari jobusid. Too situatsioon nõuab, et keegi hoiaks ülbetel heerostel silma peal. Siin tulebki mängu „The Boys“.

Aastal 2006 Garth Ennise („Preacher“, „Punisher“) ja Darick Robertsoni („Transmetropolitan“) ideedepagasist välja roninud koomiksiseeria keskendus CIA üksusele, kes kandis just todasama nime, The Boys (üks viiest liikmest oli naine). Grupeering ei vali korrumpeerunud kangelastega võitlemisel mingeid vahendeid, seega peaks ekraanile parajalt möllu ja verd jõudma.

26. juulil esilinastuvas sarja üks loojatest on muhe naljamees Seth Rogen, grupeeringu liidri Butcheri osas astub üles multifunktsionaalne Karl Urban. Treiler annab igatahes mõista, et ees ootab korralik sõit!