Beebilõusta uus lugu “Ükssarvik” Rain Rannu samanimelise mängufilmi soundtrackil

Mõned päevad tagasi levis kulutulena uudis sellest, et Beebilõust on Rain Rannu uue mängufilmi “Ükssarvik” soundtrackile meisterdanud samanimelise loo. Värske träki tausta on produtseerinud legendaarse Wu-Tang Clani üks produtsent 4th Disciple.

“Paar nädalt tagasi helistati mulle ja öeldi, et teeme siin ühte start-upi teemalist filmi ja üks Wu-Tangi mees, 4th Disciple, tegi selle filmi jaoks paar biiti,” kommenteeris räppar projekti tagamaasid oma sotsiaalmeedias. Dr. Elbing võttis pakkumise vastu ja kirjutas filmi loo “Ükssarvik”. Ehkki kodumaine idufirmade maastik ja Beebilõust ei ole kaks nähtust, mida omavahel esmajoones siduda oskaks, tuleb välja, et kaks äärmust sobivad paari väga hästi. “Huvitaval kombel see, mis pole mo teema, on seal filmis 100% mo teema,” kirjeldas Elbing.

Rain Rannu komöödia “Ükssarvik” räägib loo Liisa Pulga ja Henrik Kalmeti poolt kehastatud kahe iduettevõtja teekonnast kväiksest Eestist maailma tehnoloogia mekasse Silicon Valleysse. Filmi saab vaadata kinodes üle Eesti.

Kuula Beebilõusta uut lugu allpool ja saad aru, et räppar sobib idufirmadest rääkivasse filmi nagu valatult.

Päisefoto autor: Egert Kamenik