DEW8 võrratu visuaal uuele loole “Kodukäija”

DEW8 intervjuud lugesid? Plaadifirma Legendaarne Records toob kuulata värske, tuttuue, enigmaatilise DEW8. Märkide keel viib looni “Kodukäija”, mis on osa värskelt ilmuvast albumist “Ke’leti jaht”. Inimesed räägivad tavapäraselt ke’letist tšukside mütoloogias, kui haigusest või suurest hädast, mis majapidamisse tuleb. Ke’let on kuri vaim, kes manifesteerub erineval kujul. Mitte alati pole ke’leti kohalolu halb, vaid võib osutuda ka arbuja meelte pikenduseks, kui temaga osavalt ümber käia. Video puudutab sümboolikaga post-modernistlikku animismi ja vilgutab läbi inimtegevuse ning ühiskonna jälgede. Plaadil teevad kaasa Genka, Põhjamaade Hirm, Leet, Grinks ja Isand Lilla. Sooloklaverit mängis ühel palal sisse Taavi-Peeter Liiv. Miksida ja masterdada aitas Martin Kikas (Ö Stuudio).