Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud

26. märtsil 1987. aastal ilmus maailma esimene õhktehnoloogial põhinev tossupaar. See kuupäev on sellest ajast peale olnud paljude jaoks ametlik ketsihooaja start. Igal aastal on Nike sellel päeval esitlenud uusi mudeleid, toonud tagasi vanu legende, alustanud suuri koostööprojekte ja palju muud. Olenemata rasketest ja segastest aegadest, ei ole erand ka Air Max Day 2020. Täiesti uus ketsisiluett Nike Air Max 2090 ja 2013. aastal müristanud Atmose Air Max 90 disainilahendusel põhinev Nike Air Max Duck Camo Pack on vaid mõned uudistest, mis selleks päevaks plaanis on. Telefonid pildistavad, veebipoed töötavad, kontaktivabad kullerid liiguvad ringi – ei näe ühtegi takistust, miks ka sina ei saaks tumedatel aegadel ketsi rõõmupüha tähistada.

Teeme lühikese ülevaate, mis tossud 26. märtsil ilmumas on, et saaksid varakult oma 4G ühenduse valmis sättida. Nende reliiside pärast läheb veebipoodides digitaalseks kakluseks, pole kahtlust. Kahjuks meile teadaolevalt Eestisse ükski nimetatud ketsidest müüki ei jõua.

 

Nike Air Max Duck Camo Pack

2013. aastal ilmunud Air Max 90 Atmos on selle taasilmumise alus. Värske pakk koosneb vastupidiseks keeratud värviskeemiga originaalsest Air Max 90-st ja piiluva kamo mustriga uuest Air Max 2090-st. Ilmselt Air Msx Day 2020 kõige ihaldusväärsemad isendid. Valmistu sõjaks.

Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud

 

Nike Air Max 90 Metallic Pack

Värviline metall naaseb legendaarse Air Max 90 peale kuldses, hõbedas ja roosikuldses. See naiste eripakk hõlmab endas ka laste suurusi.

Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud

 

Nike Air Max 2090

Sellel aastal ilmub taas täiesti uus toss, mis kannab nime 2090 ja on disainitud illustreerima kõike seda, mis tulevikul meie jaoks plaanis on. Värvid on saanud oma inspiratsiooni tulevikust, mil teedel domineerivad elektri- ja päikeseenergiast toituvad autod. Kets tuleb kahes toonis, millest tumedam on taas naiste eksklusiivmudel.

Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud

 

Nike Air Max 90 FlyEase

FlyEase on tegelikult väljas juba märtsi algusest, aga Air Max Day 2020 on tähistab ka kindlasti selle uue leiutise sündi. Kui sinust on ketsiuudised mööda jooksnud, siis tegemist on legendaarse Tinker Hatfieldi ja tema venna Tobbie Hatfieldi disainitud jalatsiga, mis on esimene Nike tootenimekirjas, kus kasutusel täiesti uut FlyEase tehnoloogia. Tossu sisse “sisenemise” tehnoloogia idee on väga lihtne – igapäevaselt jalatsid võimalikult lihtsalt jalga saada. Elastne kand vajub sisenedes kokku, et jalg libiseks muretult jalatsisse. Uut tehnoloogiat pannakse peale ka teistele tossudele, aga legendaarne Air Max 90 on selle innovatsiooni nägu.

Air Max Day 2020 – aasta suurim ketsipüha ei ole tühistatud