Kohalik R&B talent YASMYN andis välja lühialbumi “Illusions”

Kui vajame muusikalist sildistamist, siis YASMYN paikneb R&B, hip-hopi ja trapi segus. YASMYNi debüütalbum “SlowFall” ilmus aasta tagasi ning tõstis noore artisti nii kriitikute kui ka kohaliku R&B ja hip-hop skeene huviorbiiti. Samuti avanes tal võimalus esineda selle aasta jaanuaris Hollandis, Euroopa suurimal ja olulisimal uue muusika festivalil Eurosonic Noorderslag, viies oma muusika rahvusvahelise publiku ja muusikatööstuse võtmeisikute ette.
 
“Ma ütleks, et “Illusions” ei räägi otseselt mingist kindlast teemast, vaid pigem on see peegeldus minu emotsioonidest ja tunnetest, mida kogesin loomise ajal. Sügis ja talv on pimedad ajad ja ma arvan, et seda on albumil kuulda. Ta on veidi tumedam, aeglasem ja melanhoolsem, võrreldes minu debüütalbumiga “SlowFall”, mille salvestasin L.A. päikese all,” kirjeldas YASMYN uue albumi olemust.
 

Uue lühialbumiga on valmimas ka lühi-dokumentaalfilm, mis peegeldab YASMYNi muusikalist ja isiklikku kasvamist ning loomeprotsesse.

 
 
“See EP on palju küpsem kui mu varasem looming. Naiselik, kuid jõuline. Põhjus, miks ma ei taha väga täpselt temaatikast rääkida, on see, et ma tahan, et kui inimene seda kuulab, siis ta saab sõnade ja meloodiatega samastuda täpselt nii nagu ta naturaalselt soovib. Andes mingisuguse vihje ette, siis olen selle juba ära sõnunud ja inimesel tekivad eelarvamused,” sõnas YASMYN.