ANETT avaldas duubelsingli “get by” ja sõlmis lepingu plaadifirmaga TIKS Rekords

Päisefoto: gerlitooming_photo

 
Hiljuti Eesti Laulu superfinalistiks ja professionaalse välisžürii lemmikuks tõusnud ANETT on liitunud kodumaise plaadifirmaga TIKS Rekords ja andis täna välja uue loo “get by”.
 
Uus muusika on erilises formaadis ja välja antud duubelsinglina – koos originaalversiooniga on avaldatud ka loo hõrk “demo” versioon. See on klaveri ja vokaalipõhine pala muutmata kujul, avades nii võimaluse kuulata loo kõige esimest salvestust.
 
Singli “get by” kaasautoriks on Joshua Stephenz aka Carl Tuulik, originaalversiooni produtsent on Sander Mölder, kellega koostööni jõuti sarnase muusikamaitse ja tunnetuse baasilt.
 
ANETT-ile omaselt sündis lugu justkui iseendale kirjutades: “Mind on alati inspireerinud suhete ja armastuse keerdkäikudest kirjutamine, see on eelkõige endale kirjutamine – emotsioonide ja tunnete lahti mõtestamine ning muusikaga sidumine. Kui alustasime esimest laulukirjutamise sessiooni koos Joshua Stephenziga, siis tõi ta kohe lauale esimese fraasi: “I broke my heart and it feels good“, mis minu meelest on väga tugeva sõnumiga, sellest saigi kõik edasine alguse. Arutlesime, kuidas muutume inimestena ajas pidevalt, ja mõnikord avastame, et oleme ümbritsetud inimestega, kes on meie praegustest eludest tegelikult juba lahku/välja kasvanud. Küll aga on väga raske jätta seljataha inimesed, kes on meid elus muutnud või õpetanud, kelle nimel oleme tahtnud olla paremad inimesed või kes on meid muudmoodi elus mõjutanud. Seega ei ole see kunagi lihtne kummalegi osapoolele. Lugu väljendab südamehääle kuulamist,” lisas artist.

 
ANETT avaldas duubelsingli “get by” ja sõlmis lepingu plaadifirmaga TIKS Rekords
 

Duubelsingli väljaandmine märgib ANETT-i jaoks ka soolokarjääri esimest lepingut plaadifirmaga, milleks on kohalik ilusa muusika väljaandja TIKS Rekords.

 

“Olles suur kooskõla- ja vaibi-sõber, mitte just peaasjalikult lüürikalembene, lummas mind kunagi ANETT-i “Don’t Pretend” ja selle akustiline versioon koos Jonas Kaarnametsaga. Sellest loost alates oli meie seisukohast uks ANETT-ile avatud, et saaksime tulevikus koostööd teha. Tundsin, et sobime kokku ja sestap väga hea meel, et nii ka nüüd läinud on,” kommenteeris TIKS Rekordsi üks eestvedajaist Peeter Ehala.

 
ANETT Instagramis: thisisanett

TIKS Rekords Instagramis: tiks.estonia