Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video “sumsum” tegemisest: “Iga projekt on meile uus eksperiment.”

villemdrillem andis välja videosingli „sumsum“. Suhestuv ja olmeline lüürika on villemdrillemi enda sulest, muusika ja produktsiooni eest vastutavad okeiokei poisid Karl Killing ja Gevin Niglas. Pala sai omale korraliku video A Cube Agency tegijate poolt.

Tegemist on järjekordse meistriklassi visuaaliga, mis Eesti muusikamaastikule maandunud on. Video autoriteks on värske käekirjaga režissöör Jüri Belov ja operaator Aleksandr Tokarev. Saluut tervele A³ Creative Agency meeskonnale ägeda visuaalse keele ja teostuse eest. Teame omast käest kui lahe on sääraseid asju mitmepealise meeskonnaga teha, kõigil oma roll, milles nad ennast päriselt teostada saavad. Meile on kodumaine videomeistrite skene väga südamelähedane ja rõõm on vaadata, kuidas erinevad kunstilised meeskonnad oma kujutlusvõimet ellu viivad.

villemdrillem ütleb, et sügavama mõtte võib loost igaüks enda jaoks ise leida – kas tegu on nädala selgroogu murdva emotsiooniga või tuleb ellu suhtuda sama lihtsalt kui loto mängimisse. Villemi soovis ta uue singlile juurde tuleks korralik visuaal: „Ma armastan muusikavideoid ning olen neid alati suuammuli vahtinud. Eestis on üks hea agentuur kah, A Cube Agency, kus tegutseb mu hea sõber Jüri Belov. Mul on tegelikult juba ammu-ammu olnud plaan teha temaga midagi väga tuusa, oli vaid aja küsimus millal see juhtub. Võtsime kampa ka Nike Eesti, kes on mind väga armsasti hoidnud ning mul on au olla nende brändisaadik. Suhteliselt paralleelselt ilmusime Universal Musicuga ka üksteise huviorbiiti ja nii hakkasimegi vaikselt tegutsema.”

Jüri sõnul on iga projekt nende jaoks uus eksperiment – kas visuaalselt või tehniliselt püütakse alati mingi aspekt enda jaoks uutmoodi lahendada. Segades kokku erinevaid filmiskunsti tehnikaid sünnib alati midagi uut ning värsket, millega murda kehtivaid norme.

“Ma lihtsalt püüan selle kiire visuaalse kultuuri kujunemisega kaasa minna, uskudas, et minu visioon on aktuaalne. Alati ei ole meil võimalik kogu oma loovuslikku potentsiaali teostada, kuna artistide ja brändidega koos töötamisel kaasnevad teatud raamid. Proovin alati kõikide osapoolte vahel tasakaalu hoida. Selle puhul soovin ma tänada Villemit ja Nike Eesti meeskonda. Just niisugused projektid aitavad liikuda edasi ja avavad uusi võimalusi,” kirjeldab režissöör videoprojekti kulgemist.

“Materjal sai meil üles võetud 17 tunni jooksul. Tänu meeskonna läbimõeldud produktsiooni tööle ja ettevalmistustele ei kujunuenud meil ühtegi takistust ja kõik sujus väga ladusalt, mille tõttu lendas aeg ka väga kiiresti. Väga meeldiv on töötada meeskonnaga, kes usub projekti ja läheb koos lõpuni välja vaatamata pikale ja jahedale võttepäevale. Olen väga tänulik meie meeskonna produtsendile ja operaatorile Aleksandrile ning kogu A³ meeskonnale, kes olid tegemistega kaasas”.

Jüri lubab, et ei jää niisama puhkama: “Lähitulevikus kavatseme liikuda edasi ja üllatada jälgijaid veel enam. Näeme peatselt!”

 

Režiššöör: Jüri Belov
DOP: Aleksandr Tokarev
Produktsioon: A³ Creative Agency
Fotograaf: Nikita Turok
BTS Video: Erik Tselenko
Sponsored by: NIKE EESTI

 

Vaata “Behind The Scene” video

 

Vaata fotogaleriid võtteplatsilt

Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment." Režissöör Jüri Belov villemdrillemi video "sumsum" tegemisest: "Iga projekt on meile uus eksperiment."

 

Instagram: @villemdrillem
Facebook: villemdrillemm
Tik Tok: @willemdrillem