Michael Jordani dokumentaalsari “The Last Dance” Netflixis alates 20. aprillist

Üks oodatumaid spordi dokumentaalsarju läbi ajaloo, legendi Michael Jordani “The Last Dance” esilinastub 19. aprillil ESPN kanalil. Eestlastele on sarja esimene osa kättesaadav juba 20. aprillist Netflixis. “The Last Dance” räägib Mr. Airnessi karjäärist 1990-ndate Chicago Bullsis ja on täis seniavaldamata materjali Jordani viimasest hooajast Bullsi ninamehena. Peaosades muidugi Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman.

Dokumentaalsari koosneb kokku 10 osast ja ei linastu korraga, vaid hakkab ilmavalgust nägema pühapäeva õhututi ühe osa kaupa. Samamoodi linastub sari nii ESPN-is kui ka Netflixis. Algselt oli plaanis sari avaldada 2020. NBA play-off‘ide ajal juunis, aga seoses ülemaailmse pandeemiaga tõsteti sari fännide meeleheaks aprilli. Jordan ise on sarja kohta öelnud, et pärast selle nägemist hakkavad inimesed arvama, et ta oli “õudne inimene”. Vaatajad saavad selle kohtunikud olla juba alates 20. aprillist.

Lisa Netlfixis endale meeldetuletus SIIN.