adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni

Foto: Sneakernews

adidas hoiab oma restocki rauad kuumas ja mai kuuks on kolme triibu fännidele valmis sätitud korralik maiuspala. Tänaseks maha jahtunud paari aasta taguse adidase haibi laineharja üks tippe oli kindlasti ketsimaailma raputanud adidas Ultra Boost 1.0 mudel, mis oma lihtsa disaini ja mugavusega pani nii mõnedki Nike austajad nö pooli vahetama. Kets oli minu jaoks eriti erakordne täna sellele, et populaarsus saabus suuremalt jaolt toote enda pealt ilma orkestreeritud mõjuisikute toeta. Loomulikult lendas just selle sama “Core White” Ultra Boosti järelturu väärtus lakke pärast kurikuulsat fotot Kanye Westist Billboard Music Awardsi laval. See kõik aga ei muuda fakti, et tegemist on hea ketsiga, olulise suunanäitajaga, mis lõhkus ja raputas status quo‘t. Seda kõike arvesse võttes on ka loogiline, et see toss uuesti välja antakse.

 

adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni

 

“Core white” või ka “Triple white” versioon imelisest pastlast ei ole esimene Ultra Boost 1.0 restockide ajaloos, aga see konkreetne värv oli suurema hulga adi fännide lemmik, nii-et igati tore uudis. adidas Ultra Boost 1.0 restock toimub 17. mail ja hind tiirleb 170-180€ ümbruses olenevalt edasimüüjast.

 

adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni adidas toob lõpuks tagasi kaua nõutud Ultra Boost 1.0 versiooni