Põhjamaade Hirm andis üle pika aja välja uue soololoo “Ja nii me ootamegi suve”

Eesti räpilegendide nimekirja üsna etteotsa kuuluv Põhjamaade Hirm ei tohiks olla kodumaa räpi melomaanidele võõras nimi. Aastate jooksul üle maa kõmisenud projektides Kuuluud ja 12 EEK Monkey nime teinud tseremooniameister on vanematele kuulajatele tuttav ka Von Krahli lavalt, kus mees niimõnegi freestyle battle‘i lukku on pannud. Rääkimata tema 2006. aastal ilmunud soolodebüütalbumist “Maailma Südame Põhjast”.  Täna andis Põhjamaade H välja täiesti uue loo “Ja nii me ootamegi suve” oma järgmiselt albumilt, mille kohta infot hetkel rohkem avaldatud ei ole, peale selle, et uus album tuleb. Kas meil tegelikult ongi rohkem infot vaja? Uue loo “Ja nii me ootamegi suve” instrumentaali eest vastutab Otto Suits ja andis välja Legendaarne Records.

Põhjamaadeh Instagram @pheriskoop
Otto Suits Instagram @ottosmoke