Air Jordan 5 OG “Fire Red” jõuab hilinemisega müügile ka Eestisse

Käesolev aasta on olnud üsna masendav, aga seda depressiooni aitab natukene lahjendada näiteks see Air Jordan 5 OG “Fire Red”. Jordan Brand on 2020. aastal retro reliisidega ketsipeade tuju üleval hoidnud üsna hästi. Eriti hea uudis aga kohalikele sneakerhead‘idele on see, et üle maailma 2. mail ilmavalgust näinud Air Jordan 5 jõuab pisikese hilinemisega müügile ka Eestisse Nike esinduskauplusesse, mis Ülemiste keskuses täna avatakse.

“Fire Red” on oma 1990. aastal ilmunud eelkäijaga väga sarnane ja seetõttu ketsimaailmas väga soojalt vastu võetud. Täielikult originaaliga samas värvikombinatsioonis ja keeltel legendaarne helkurmaterjal. Lisaks on kanna peal tagasi sarnaselt kõikide 90-ndatel ilmunud esimeste Jordani ketsidega Nike Air bränding, mille vahetas hiljem välja jumpman‘i ikoon. Kokkuvõttes täielik reis ketsikultuuri kuldajastusse ja kindel must-have jalats.

Limiteeritud kogus tosse jõuab müüki taasavatud Nike esinduskauplusesse Ülemiste keskuses -25% soodustusega 149.97€ (täishind 199,95€).

 

air-jordan-5-fire-red-2020 air-jordan-5-fire-red-2020 air-jordan-5-fire-red-2020 air-jordan-5-fire-red-2020