Fotografiska hoovikontsert: Sammalhabe & Moniji

Täitsa räpipidu! Mitte kuskil kaugel, vaid Fotografiska Tallinn alal Telliskivi Loomelinnakus. Juba sellel laupäeval. Uksed kell 18.30 ja laval Sammalhabe ja Moniji.

Suveks valmistudes kolis Fotografiska sel aastal klubi tegevuse osaliselt tagahoovi. Muusikat ja meeleolu, DJ-õhtud, kontserdid. Kui juhtub, et tõeliselt halb ilm peaks üllatama, viiakse kontsert tuppa 1. korruse saali. Reeglite kohaselt üritusele saadaval vaid 100 piletit.

2015. aastal debüüdiga “Sammalbum” skenesse sisenenud Sammalhabe avaldas mullu sügisel OneSense plaadifirma alt oma kolmanda kauamängiva “❤☮”. Nende kahe punkti vahele on jäänud palju muusikalisi koostöid ning helikeele otsinguid, muuhulgas ka projekte Odd Nature ja Kuera nime alt. Sammalhabe kõla aastal 2020 võiks kirjeldada kui peamiselt hip-hopi, trapi ja trip-hopi rütmikavadest lähtuvat elektroonilist souli.

 

 

MONIJI on Pärsia juurtega pentsik britt, kes lookleb kaasaegsetel trap-biitidel. Ühel hetkel paneb ta sind põksuvasse meeleollu, teisel romantiseerivasse.

 

 

Rohkem infot ürituse Facebooki lehel.