Taskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP “University Red” kukub 12. juunil

Madala Dunki hullus jätkub ja siin on järjekordne doos Nike Dunk Low SP “University Red”. Kõnealuse tegelase teeb eriti märkimisväärseks tõik, et too näeb põhimõtteliselt identne (okei, natuke liiga tugev sõna) välja nagu mõni aeg tagasi ilmunud Nike x Off-White Dunk Low “University Red”, mille järelturu hind on tänaseks 500€ ümbruses. Seda enam rõõmustab Dunk’i fänne, et seekordne general release “University Red” maksab kõigest 99€ (erinevusi leidub vastavalt edasimüüjale muidugi).

Ehkki tänased dunk‘i narkomaanid on oma armastuse selle silueti vastu leidnud suuesti tänu Travis Scottile ja Off-White’le, siis tegemist oli ikooniga ammu enne kui Nike SB eraldi alambrändiks formuleeriti ja põhjusega. 1985. aastal tuli Nike välja Dunk High “Be True To Your School” kampaaniaga ja 35 aastat hiljem on see siluett ikka aktuaalne. Selles kujus on peidus ajatus ja üledisainimise ajastul on ajatud asjad eriliselt au sisse tõusmas. Selle eelmise lause võiks vabalt kuhugi aabitsasse A-tähe juurde installeerida. Punase-valge ketsi puhul on tegemist ühega kolmest “Team Tones” kollektsiooni kuuluvast release‘ist. Esimene “Brazil” kolla-roheline Dunk ilmus eelmisel kuul ja kolmas ehk viimane värvi kombinatsioon ilmub juuni lõpus.

Nike Dunk Low SP “University Red” on saadaval 12. juunist poodides üle maailma. Hind nagu mainitud tiireleb 99 € ümbruses. Arvestades praegust Dunkide suurt nõudlust turul, olenemata sellest, et tegemist on general release‘iga, saab selle soetamine olema ilmselt paras katsumus. Ostmisvõimaluste loosid veebipoodides on juba avatud, nii et leia oma lemmik ja pane nimi kirja.

Fotod: END Clothing

 

Taskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP "University Red" kukub 12. juunilTaskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP "University Red" kukub 12. juunilTaskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP "University Red" kukub 12. juunilTaskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP "University Red" kukub 12. juunilTaskukohasema hinnaga Nike Dunk Low SP "University Red" kukub 12. juunil

Täägid: