adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil

Polegi tükkaega midagi Yeezydest kirjutanud. Yeezy Boost 350 V2 Zyon on ühe traditsioonilise kolme triibu fänni jaoks kindlasti vajalik ost. Heas mõttes Yeezy oma tavalises headuses. Iseloomulik pehme ja pastelne värvi kombinatsioon ning üks õnnestunumaid ketsisiluette kogu Kanye Westi moedisaini arsenalist – 350 V2. Toss tuleb kõikides võimalikes suurustes beebidest kuni täiskasvanuteni. Kahjuks on adidas Yeezy ikka veel hoidmas ka keskmisest natuke kõrgemat hinnaklassi. Täiskasvanutele mõeldud suurused maksavad kanyeledele omaselt 220 € ja üles olenevalt edasimüüjast. Hea uudis on see, et kallimast hinnast tingituna ja natuke ka haibi langemisest tulenevalt on Yeezy’sid täna natuke lihtsam kätte saada kui mõnda kuumemat jalatsit.

Teadaolevalt Eesti poodidesse toss ei jõua, aga paljudes kohtades, mis kaupa ka Eestisse saadab on Zyon olemas ja ostuõiguse loosid on täies hoos. Tossud ilmuvad ametlikult 18. juulil.

Päisefoto: @repgod888

adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil adidas Yeezy Boost 350 V2 Zyon ilmub 18. juulil