Plaadifirma Bass372 Records andis välja kodumaist bassi täis kogumiku “Dial 372 #1”

Bass372 Records andis välja kahest vinüülplaadist ja ühest digitaalsesest väljaandest koosneva kogumiku “Dial 372 #1”. Tegemist on plaadifirma seni suurima projektiga, milles osalevad mitte ainult kohalikud artistid vaid ka mitmed sõbrad välismaalt. Helide rikkalikult mitmekesisuse eest vastutavad nii kogenud ja Eesti kuulajale tuttavad nimed kui ka täiesti uued tegijad. Plaadifirma asutaja q100 meelitas kogumikul kaasa lööma teiste seas sellised nimed nagu mflef’, Bisweed, Shromik, Modern Disease, Paranoid One jpt. Žanrite palett albumi raames on lai ning täis mahlakaid märksõnu nagu dubstep, grime, hip-hop ja muidugi üks suur ning rasvane #BASS.

 

 

“Dial 372 #1” pealt leiab näiteks ka loo, mis sai endale võimsa visuaali eelmise aasta suvel. Bass372 Records kogumikku saab kuulata ning toetada Bandcamp’is. Lähiajal ilmub album ka populaarsetele voogedastuplatvormidele nagu Spotify. Toeta Eesti underground muusikat!