Eestisse jõudis Air Jordan 1 Retro High OG “Light Smoke Grey”

Chris Gibbs UNIONist tutvustas Air Jordan 1 peal “frankensteinilikku” kahe värvikombinatsiooni kokkusulatamise võimalust ja ketsipead üle maailma embasid seda ideed koheselt. Sama tehnikat näeme ka Air Jordan 1 OG High “Light Smoke Grey” peal, mis mõjub värskelt samas tuttavalt, modernselt samas klassikaliselt. Ideaalne paar suvel ringi rokkimiseks. Jah, lugesite õigesti, rokkimiseks.

Kets on värske silmanähtavate disaininüansside pärast, aga tõeline meistriteos ka erinevate materjalide sobitamises. Kokku on miksitud Jordani fännile tuttav nahk ja luksuslikud seemisnahksed paneelid. Luksuslikkust toob juurde ka see, et peamised toonid tossul meenutavad hiljuti kukkunud Diori ja Air Jordani koostööd.

“Light Smoke Grey” ilmus maailmas 11. juulil ja jõudis väikese hilinemisega ka Eestisse. Sellist Air Jordan 1 on täna üsna raske teha, mida koheselt ära ei ostetaks. Tempokalt kadus riiulilt ka kõnealune päevakangelane. Suure tõenäosusega sai toote tiraaž suur, sest erinevalt limiteeritumatest Jordanitest püsivad järelturuhinnad üsna müügihinna 200-300$ ümbruses. Eestis saab ketsi endale soetada ostuõiguse loosis osaledes nii Ballzyst kui Reedest ja hinnaks 170 €.

Fotod: justfreshkicks

 

Air Jordan 1 High OG "Light Smoke Grey" Air Jordan 1 High OG "Light Smoke Grey"