Ilmub see päris õiget värvi Air Jordan 1 Mid “Chicago”

Air Jordan 1 Mid on hea aseaine neile, kellel Air Jordan 1 High OG’le turu suure nõudluse tõttu küüned taha ei hakka. Hetkel kõige nõutum värvikombinatsioon ketsimaailmas on “Chicago”, eriti peale “The Last Dance” dokumentaali, mis on kõige tavalisema Air Jordan 1 High “Chicago” hinnad astronoomilistesse kõrgustesse viinud. Ehkki kõnealune Mid versioon ei ole armastatud tossu perfektne replika, on see tänaseni siiski Mid mudelite kõige algupärase lähedasem iteratsioon.

“Selle õigega” võrreldes on tossul mitmeid erinevusi, aga samas on ka palju sarnast. Sarnaselt 2013. aasta Air Jordan 1 High-ga on ketsi keeltel Jumpmani logod kuigi teistpidi keeratud värvides. Suurimat erinevust näeme tagaosas, kus puudub bränding ning harjumuspärase “Gym red” paneeli asemel näeme kannal üleni valget paneeli.

Air Jordan 1 Mid “Chicago” ilmumiskuupäev on veel lahtine, aga suure tõenäosusega on oodata tossu lähinädalatel hinnaga 115  € olenevalt edasimüüjast.

 

Air Jordan 1 Mid "Chicago" Air Jordan 1 Mid "Chicago" Air Jordan 1 Mid "Chicago" Air Jordan 1 Mid "Chicago" Air Jordan 1 Mid "Chicago"